Channel: Bolswards Nieuwsblad » Thrianta

Spannum laat zich verrassen door Thrianta

$
0
0

SPANNUM – Spannum verloor zaterdag de hervatting van de veldcompetitie in de tweede klasse met 12-17 van Thrianta.

Spannum dat derde  staat verslikte zich behoorlijk in Thrianta dat tegen degradatie vecht. In het begin van de wedstrijd ontbrak het de ploegen aan scherpte, waardoor er pas na vijf minuten gescoord werd door Spannum. Binnen enkele minuten had Thrianta een antwoord door het benutten van een vrije bal. Vanaf dat moment nam Thrianta het heft in handen en ging de formatie van Spannum meer en meer tegen zichzelf spelen. Na een stand van 4-7 kreeg Spannum weer een opleving, waardoor ze de rust ingingen met een stand van 8-8.

Na rust kwam Spannum snel op voorsprong door goals van Duko en Pietie Harkema. Het andere vak had moeite met scoren, waardoor Thrianta de stand weer gelijk wist te trekken en zelfs op voorsprong kon komen. Met een verschil van 10-14 had Spannum  de kracht niet meer om het gaatje te dichten. De gasten liepen uit naar  12-17.

Doelpunten: Ydo Harkema 4 , Duko Harkema 3, Anne Hijma 2,  Harm Jan de Boer, Job Wille en Pietie Harkema allen 1.